RECUPERARE CREANTE

NU SOLICITAM PLATI SAU TAXE IN AVANS ! ACOPERIRE NATIONALA!

CONTACTATI-NE LA TEL 0729732442 SAU EMAIL office@teamsolution.ro PENTRU O OFERTA PERSONALIZATA !

Check Network SRL este o agentie profesionala de recuperari creante, specific asociatiilor de proprietari, care si-a propus o altfel de abordare a activitatii de recuperare a debitelor, in sensul utilizarii tuturor mijloacelor legale in vigoare care tind la incasarea creantelor. Aceste metode ne-au impus pe piata de profil ca fiind o societate de recuperari veritabila si cu rezultate notabile.
Acestor calitati relevante, spunem noi, am adaugat pentru clientii proprii avantajul suportarii de catre agentia noastra a tuturor costurilor aferente procedurilor de recuperare (taxe judiciare de timbru, onorarii executori judecatoresti, costuri de deplasare, etc), garantie a faptului ca suntem total implicati in cauzele incredintate spre solutionare. Partenerii nostri beneficiaza astfel, in mod gratuit, de un pachet complet de asistenta: servicii avocatiale de consultanta legala si reprezentare in instanta pe intreg teritoriul Romaniei.

DACA NOI NU PUTEM, NIMENI NU POATE!

Este o concluzie verificata in peste 5 ani de experienta in domeniul recuperarilor de creante in Romania, experienta de care va invitam sa va folositi!
Transmiterea dosarelor litigioase catre societatea noastra se realizeaza prin curierat sau email ori sunt preluate direct de la sediul dumneavoastra de catre colaboratorii nostri. Are loc o pre-analiza a dosarelor, in cadrul careia se verifica posibilitatea reala de recuperare, iar daca avizul nostru este pozitiv, se semneaza un contract prin care ne mandatati sa derulam procedurile judiciare de recuperare a creantelor.
Check Network srl suporta toate costurile implicate de procedurile de recuperare, chiar si in cazul in care este necesar un proces in fata instantelor de judecata (taxe judiciare de timbru, onorarii executori judecatoresti, deplasari, onorarii avocati, etc), practicand un comision de succes variabil si negociabil, ce va fi platit numai la momentul recuperarii efective. Nivelul comisioanelor de succes depinde de marimea si vechimea creantei, cat si de negocierile care au loc intre noi si dumneavoastra.
Raporturile dintre noi si clienti sunt guvernate de un abonament si de un contract de mandat pentru recuperarea creantelor pentru fiecare caz in parte.
Activitatea de recuperare creante se desfasoara conform unor proceduri interne specifice cat si proceduri judiciare in instantele de judecata.
In etapa in care sunt declansate procedurile judiciare civile sau penale, utilizam serviciile avocatiale specializate
Pentru o oferta personalizata pentru activitatea de recuperare/colectare creante, va rugam sa ne contactati.

Contact