SERVICII

Activitatea de administrare profesionala de imobile, potrivit standardelor europene si nord-americane, reprezinta activitatea de administrare a averii imobiliare a proprietarilor astfel incat aceasta să sporeasca, in timp ce interesele legitime ale proprietarilor cat si cele ale locatarilor (chiriasilor) sunt profesional gestionate.

Team Solution urmareste maximizarea beneficiilor pe care un administrator de imobile poate sa le aduca condominiilor administrate, astfel: minimizarea cheltuielilor asociatiei, gasirea de noi posibilitati de gestionare a problemelor aparute, responsabilizarea furnizorilor de servicii in cazul in care serviciile prestate sunt sub calitatea celor negociate in contract, cresterea veniturilor ce pot fi obtinute prin inchiriere, etc.

Servicii de administrare financiara

Cu ajutorul celor mai performante programe, oferim servicii complete de administrare financiara
Vezi detalii

Servicii de intretinere si reparatii

Oferim asociatiilor de proprietari si responsabililor de cladiri imobiliare servicii de calitate pentru realizarea intretinerii si reparatiilor.

Vezi detalii

Servicii de curatenie

Curatenia spatiilor imobiliare este un aspect foarte important de care trebuie sa tina seama orice reprezentat al asociatiilor de proprietari.

Vezi detalii

Servicii de cenzorat

Serviciile sunt asigurate de experti contabili, acreditati CECCAR, ce au in responsabilitate supravegherea activitatilor de introducere a actelor in sistemul online.

Vezi detalii

Recuperare creante

Check Network SRL este o agentie profesionala de recuperari creante, specific asociatiilor de proprietari, care si-a propus o altfel de abordare a activitatii de recuperare a debitelor.

Vezi detalii

Servicii diverse

Pe langa serviciile administrativ financiare si tehnice, Team Solution se adapteaza constant nevoilor clientilor si, in functie de solicitarile acestora, raspunde cu promtitudine si seriozitate.

Vezi detalii